Tietoja minusta

Aloitteleva kotirouva on 38-vuotias äitiyslomalainen. Kotonani häärää 05/13 syntynyt esikoinen Murunen, 03/15 syntynyt kuopus Tirpana, Darling Husband sekä kaksi nelijalkaista lasta. Blogini painopiste on ollut käsityö- ja askartelujutuissa, viime aikoina pääasiassa ompeluaiheissa.

perjantai 4. syyskuuta 2015

Kesämaisema

Olen joskus miettinyt alitajuntaa ja sen vaikutusta inspiraation antajana ja luovuuden synnyttäjänä. Sain siitä konkreettisen esimerkin ihan muutama päivä sitten. Alitajunta yhdisti kaksi toisistaan irrallista asiaa yhdeksi uudeksi kokonaisuudeksi.

En yleensä ole mainosmiesten uhri, vaan pyrin tekemään omia kulutusvalintojani sisällön, en pakkauksen tai mainoksen perusteella. Toisinaan kuitenkin eteen tulee niin kaunis pakkaus, etten voi vastustaa. Niinkuin tämä kahvipaketti. Kesäinen merenrantamaisema jostain Itämeren rannalta on karuudessaan jotain sellaista, joka puhuttelee minua todella paljon. Ei pakkauksen sisältökään hullumpaa ollut. Mielessäni kävi, että jotain samanlaista olisi kiva saada omaan vaatteeseeni muistoksi pian takanaolevasta kesästä.

Vaatekaappini on jo jonkin aikaa kaivannut täydennystä paitahyllyyn. Tiedättehän, niitä ihan tavallisia siistejä paitoja, joita voi pitää farkkujen, shortsien ja hameiden kanssa kotona tai vapaamuotoisissa menoissa. Halusin kokeilla uutta paitakaavaa ja päätin käyttää kokeiluuni jo pitkään kaapissani pyörinyttä Käpysen Meri-siksakraita-trikoota. Olin tilannut kankaan ajatuksena tehdä siitä itselleni kesämekon, mutta loppujen lopuksi tänä kesänä ei ollut niin paljoa mekkokelejä, että olisin uusia mekkoja viitsinyt ommella. Niinpä kangas päätyi paitakokeiluuni. Kaavana Autumn Mood Ottobresta 5/2013, koko 40.

Kun sain uuden paidan päälleni ja katsoin peilistä, tajusin, että alitajuntani oli tehnyt kangasvalinnan puolestani. Siinähän se kahvipaketin merenranta oli paidassani!



2 kommenttia:

  1. Ihana postaus! Kaunis kuva paketissa ei varmasti voinut olla vaikuttamatta kangasvalintaan :)

    VastaaPoista