Tietoja minusta

Aloitteleva kotirouva on 38-vuotias äitiyslomalainen. Kotonani häärää 05/13 syntynyt esikoinen Murunen, 03/15 syntynyt kuopus Tirpana, Darling Husband sekä kaksi nelijalkaista lasta. Blogini painopiste on ollut käsityö- ja askartelujutuissa, viime aikoina pääasiassa ompeluaiheissa.

maanantai 28. huhtikuuta 2014

Ilmapalloja keltaisella

Sain vihdoin valmiiksi jo jonkin aikaa kesken olleen paidan kirjekuoripääntiellä ja siihen yhteensopivat leggingsit Muruselle. Projekti jäi taannoin kesken, kun saumurista loppui lanka juuri pahimmoilleen kesken ompelun. Paita on ensimmäinen ompelemani tällaisella pääntiellä ja aika hyvin se onnistui, vaikka alkuun näyttikin siltä, että resori ei asetu nätisti paikoilleen. Silitysrauta kuitenkin teki ihmeitä ja kaulus näyttää siistiltä.



Kokeilin myös applikoinnin tekoa, se ei onnistunut niin hyvin kuin olisin toivonut. Ehkä tämä kuitenkin välttää oman lapsen käytössä? On kiva, kun paidan selkäpuolellakin on vähän väriä. Leggingsit ovat sen sijaan ihan vain peruskeltaiset, jotta niitä voi pitää muidenkin kuin vain tämän paidan kanssa. Paidan kaava on Happy Animals Ottobresta 3/2011 ja leggingsien kaavan muokkasin Ottobren 1/2014 ryppyleggareiden kaavasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti