Tietoja minusta

Aloitteleva kotirouva on 38-vuotias äitiyslomalainen. Kotonani häärää 05/13 syntynyt esikoinen Murunen, 03/15 syntynyt kuopus Tirpana, Darling Husband sekä kaksi nelijalkaista lasta. Blogini painopiste on ollut käsityö- ja askartelujutuissa, viime aikoina pääasiassa ompeluaiheissa.

sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Sateenkaaripaita

Tämä sateenkaaripaita valmistui vihdoin tänään. Tarkoitukseni oli osallistua tällä viime kuun silmukan ytimestä -haasteeseen, mutta en ehtinyt ommella paitaa valmiiksi huhtikuun aikana. Ompeluaika on vähissä nykyisin, ihana siis saada välillä jotain valmiiksikin!

Paita on ommeltu Ottobren Happy Animals -kaavalla, jolla tein myös ilmapallopaidan taannoin. Hiha on tässä paidassa lyhyempi ja ylettyy Murusen kyynärtaipeeseen. Sopiva paita siis kesäkeleille. Takakappale on yksiväristä turkoosia trikoota, etukappale Lillestoffin Rainbowphantia ja hihat syntyivät ilmapallopaidasta ja leggingseistä ylijääneestä keltaisesta trikoopalasta.Paidan pääntie on taas kirjekuorimallia. Tykkään tästä kaulusmallista, koska sen kanssa ei tarvi huolehtia neppareiden kiinnittämisestä ja resori asettuu yleensä hyvin paikoilleen viimeistään, kun kauluksen silittää raudalla.


2 kommenttia: