Tietoja minusta

Aloitteleva kotirouva on 38-vuotias äitiyslomalainen. Kotonani häärää 05/13 syntynyt esikoinen Murunen, 03/15 syntynyt kuopus Tirpana, Darling Husband sekä kaksi nelijalkaista lasta. Blogini painopiste on ollut käsityö- ja askartelujutuissa, viime aikoina pääasiassa ompeluaiheissa.

keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Kiitospussukoita yhteistyönä


Murusen päiväkotitaipale päättyy toistaiseksi kesäkuun lopulla ja Murunen jää kotiin äidin ja Tirpanan kanssa. Murunen on viihtynyt päiväkodissa todella hyvin ja meillä tulee kauhea ikävä kaikkia kavereita ja mukavia hoitotätejä. Kiitokseksi mukavasta vuodesta päätimme muistaa tätejä pienillä lahjuksilla, jotka valmistimme yhteistyönä.
Minä ompelin pussukat Hipun ohjeella ja Murunen väritti pussit Pentelin kangasliiduilla. Päällykangas on Ikeasta paksua sisustuspuuvillaa, jonka löysin puolen hinnan palalaarista ja vuorikankaaksi laitoin Kierrätyskeskuksen ilmaisnurkasta löytämääni ohutta lintukuvioista puuvillaa. Myös vetoketjut on hankittu Kierrätyskeskuksesta Näprä-nurkasta. Kangasliidut on ostettu HobbyPointista. Väri kiinnitetään silittämällä ja sen pitäisi kestää pesu 40 asteessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti