Tietoja minusta

Aloitteleva kotirouva on 38-vuotias äitiyslomalainen. Kotonani häärää 05/13 syntynyt esikoinen Murunen, 03/15 syntynyt kuopus Tirpana, Darling Husband sekä kaksi nelijalkaista lasta. Blogini painopiste on ollut käsityö- ja askartelujutuissa, viime aikoina pääasiassa ompeluaiheissa.

sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Vilmat

Mainitsin jossain aiemmassa postauksessani, että sain äitienpäivälahjaksi Mekkotehdas aikuisille -kirjan. Otin ensimmäisenä kirjan kaavoista testiin Vilman, joka oli ainoa joustaville kankaille tarkoitettu kaava. Malli oli sen verran kiva, että tein samantien kaksi mekkoa samalla kaavalla.

Ensimmäinen Vilma syntyi Noshin Niityllä-trikoosta, jota en ollut tätä ennen tohtinut saksia. Arvelin kuitenkin ennen kankaan leikkaamista, että saan mekosta muokattua sopivan, ellei se ole sitä automaattisesti. Toinen Vilma taas syntyi Vimman lettitrikoosta, joka on ihanan pehmeä ja hyvin laskeutuva. Tämä kangas ehti myös viipyä kaapissa aika pitkään ennenkuin uskalsin leikata. Niinköhän vain tästä jälkimmäisestä tuli kuitenkin liian yöpaitamainen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti