Tietoja minusta

Aloitteleva kotirouva on 38-vuotias äitiyslomalainen. Kotonani häärää 05/13 syntynyt esikoinen Murunen, 03/15 syntynyt kuopus Tirpana, Darling Husband sekä kaksi nelijalkaista lasta. Blogini painopiste on ollut käsityö- ja askartelujutuissa, viime aikoina pääasiassa ompeluaiheissa.

tiistai 28. tammikuuta 2014

Pitsiä pastelliväreissä

Nämä pastelliväriset pipot syntyivät pääasiassa Lapin lomamme aikana. Pipon ohje on Novita-lehdestä kevät 2011. Malli on varsinainen yhden illan pipo, niin joutuisa se on neuloa. Lankana Novitan Rose-mohair. Siniset pipot menevät Murusen kummitädille, joka on jo aiemmin kuluttanut loppuun yhden samanlaisen. Persikanvärinen pipo, jota tuunasin vielä virkatuilla kukkasilla, etsii vielä omaa kotiaan. Virkatun kukan ohje on samasta lehdestä kuin piponkin. Pipoon menee noin puoli kerää lankaa ja se on neulottu nro 5 puikoilla. Tarkkasilmäinen lukija huomasi jo, että mallineule on sama kuin aiemmin postaamassani tuubihuivissa.


Osallistun tällä postauksella tammikuun Pipon ytimestä - ja Silmukan Saalistus -blogien Silmukan ytimestä -haasteeseen, jonka aiheena oli tällä kertaa pipo. Tarkoitukseni oli neuloa myös koirilleni pipot, mutta inspiraationi mallin kehittelyyn on ollut vähän vähissä viime aikoina, joten sessut saavat vielä toistaiseksi lenkkeillä paljain päin. Ovat varmaan kiitollisia siitä, veikkaan etteivät pipot ole kovin suuri hitti heidän keskuudessaan.

Näiden pipojen myötä lankalaihikseni edistyi 72 gramman verran.

3 kommenttia:

 1. Hei! Hienot pipot ja ihana neulepinta!

  Pyytäisin kuitenkin, että mainitsisit haasteen yhteydessä sekä Pipon ytimestä- että Silmukan saalistus-blogit, sillä kyseessä on kuitenkin Sinin ja minun yhdessä kehittelemä ja ylläpitämä haaste, kiitos! :)

  VastaaPoista
 2. No jo minä mietinkin, että unohtuiko multa jotain. Kiitos muistutuksesta! :-)

  VastaaPoista
 3. Ooooii ompas hempeen väriset pipot! :) Kiitos kun osallistuit! :)

  VastaaPoista