Tietoja minusta

Aloitteleva kotirouva on 38-vuotias äitiyslomalainen. Kotonani häärää 05/13 syntynyt esikoinen Murunen, 03/15 syntynyt kuopus Tirpana, Darling Husband sekä kaksi nelijalkaista lasta. Blogini painopiste on ollut käsityö- ja askartelujutuissa, viime aikoina pääasiassa ompeluaiheissa.

lauantai 19. huhtikuuta 2014

Parempi kuin uutena - arjen kuvia 4/5

Tänään ohjelmassa oli arkisempaa käsityötä, nimittäin kahden ostoneuleen korjaus. Täytyy ihmetellä työn laatua tai pikemminkin sen puutetta, kun kaksi suhteellisen hintavaa merkkineuletta lähtee purkautumaan saumoistaan parin käyttökerran jälkeen. Toisessa oli reikä selkäpuolella hihasaumassa, toinen taas nauroi etupuolelta kauluksesta.

No, nyt on taas Darling Husbandin kaksi työvaatetta kunnossa ja väittäisin, että jopa paremmassa kunnossa kuin uutena. Sen verran napakasti ompelin saumat kiinni käsin. Se vain harmittaa, että todennäköisesti sauma lähtee vielä nauramaan jostain toisesta kohdasta. Taitaa kuitenkin olla niin, ettei meille enää hankita tämän merkin vaatteita.


Vaatteiden alkuperä ja valmistusolosuhteet ovat olleet mediassa esillä viime aikoina. Mehukekkerit-blogissa on mainio lista kotimaisista lastenvaatevalmistajista, jotka valmistavat edelleen tuotteensa Suomessa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti