Tietoja minusta

Aloitteleva kotirouva on 38-vuotias äitiyslomalainen. Kotonani häärää 05/13 syntynyt esikoinen Murunen, 03/15 syntynyt kuopus Tirpana, Darling Husband sekä kaksi nelijalkaista lasta. Blogini painopiste on ollut käsityö- ja askartelujutuissa, viime aikoina pääasiassa ompeluaiheissa.

maanantai 9. maaliskuuta 2015

Autotamineet kummipojalle

Tämäkin projekti ehti odottaa valmistumistaan jonkin aikaa. Joustofrotee ei ole suosikkimateriaalejani leikkuunukan vuoksi, joten sen ompelu saumurilla on aina enemmän tai vähemmän sottaista puuhaa. Olin kuitenkin luvannut tehdä kummipojalleni vaatteen tästä nimenomaisesta kankaasta, joten pakkohan se oli viimein tarttua toimeen.

Paidan kaava on vanha tuttu Ottobren Happy Animals. Pidensin hihoja täyspitkiksi ja koska autokangasta oli sen verran pieni palanen, tein hihat yksivärisestä joustiksesta. Pääntielle valitsin keltaisen resorit, jotta setti ei olisi liian punamusta. Housuihin applikoin auton kumpaankin lahkeeseen. Housukaava on muokattu eräästä Ottobre 1/2014 housukaavasta. Lyhensin kaavasta lahkeita ja lisäsin lahkeensuihin resorit. Sekä paita että housut ovat kokoa 80cm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti