Tietoja minusta

Aloitteleva kotirouva on 38-vuotias äitiyslomalainen. Kotonani häärää 05/13 syntynyt esikoinen Murunen, 03/15 syntynyt kuopus Tirpana, Darling Husband sekä kaksi nelijalkaista lasta. Blogini painopiste on ollut käsityö- ja askartelujutuissa, viime aikoina pääasiassa ompeluaiheissa.

perjantai 6. maaliskuuta 2015

Pidemmäksi venähtäneen projektin päätös

Aloitin tuossa jo hyvissä ajoin syksyllä tekemään Muruselle pukua joustofroteesta. Housut sainkin valmiiksi jo silloin, mutta huppari antoi odottaa uutta inspiraatiota pidemmän aikaa. Hupparin kanssa jouduin nimittäin syksyllä tilanteeseen, etten saanut huppua istumaan oikein kaulukseen ja se vaati ratkojan mukaanottamista. En mitään ehkä inhoa niin paljon kuin saumurisauman purkamista joustofroteesta, joten ratkoja sai odotella käyttäjää aika pitkään!

Eilen sitten otin itseäni niskasta kiinni ja purin hupun irti. Paljosta hupparin valmistuminen ei enää ollut kiinni, joten ompelin sitten saman tien myös vielä puuttuneet resorit ja vetoketjun paikalleen ja sain hupparin viimein valmiiksi. Täydellistä ei tästäkään vaatteesta tullut, mutta kelpaa hyvin käyttövaatteeksi kauneusvirheistä huolimatta.

Sovitus hieman jännitti, mutta onneksi tämä kaava on sen verran reilu mitoitukseltaan, että koko 86cm oli Muruselle oikein passeli tähän vaatteeseen. Valitettavasti neiti ei suostunut poseeraamaan sovituskuvia varten, joten tällä kertaa saatte vain kuvan pelkästä puvusta.

Hupparin kaava on Lizard-huppari Ottobresta 1/2014 ja housujen kaavat jostain vanhemmasta Ottobresta. Molemmissa kokona on 86cm. Kankaat ovat Metsolan mallistosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti