Tietoja minusta

Aloitteleva kotirouva on 38-vuotias äitiyslomalainen. Kotonani häärää 05/13 syntynyt esikoinen Murunen, 03/15 syntynyt kuopus Tirpana, Darling Husband sekä kaksi nelijalkaista lasta. Blogini painopiste on ollut käsityö- ja askartelujutuissa, viime aikoina pääasiassa ompeluaiheissa.

tiistai 3. maaliskuuta 2015

Nörtteily t-paita miehelle


Näin raskauden loppuvaiheessa tunnustan olleeni aika ajoin oikea hormonihirviö ja rasittava emäntä. Miesparkahan suurimman osan joutuu kärsimään ailahteluiden seurauksista, niinpä päätin hyvitellä Darling Husbandia uuden t-paidan avulla.

Kankaan tilasin jo ennen joulua Majapuulta. Tämä kangas on yksi harvoista löytämistäni kuosillisista trikoista, jotka sopivat aikuisen miehen (ja etenkin pukeutumisessaan hyvin konservatiivisen Darling Husbandin) käyttöön. On tämä ehkä aavistuksen vitsikäskin IT-alalla työskentelevälle miehelle. Saa nähdä kehtaako hän pukea sitä töihin päällensä! Valitettavasti hän ei suostunut taaskaan sovituskuvaan...

Kaava on valmisvaatteesta kopioitu, koko noin M tai hoikka L. Materiaalina tämä trikoo vaikuttaa laadukkaalta: se on päällä pehmeää ja piti hyvin kuosinsa esipesussa. Ommeltavuus oli myös hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti