Tietoja minusta

Aloitteleva kotirouva on 38-vuotias äitiyslomalainen. Kotonani häärää 05/13 syntynyt esikoinen Murunen, 03/15 syntynyt kuopus Tirpana, Darling Husband sekä kaksi nelijalkaista lasta. Blogini painopiste on ollut käsityö- ja askartelujutuissa, viime aikoina pääasiassa ompeluaiheissa.

tiistai 12. marraskuuta 2013

Vastentahtoiset valokuvamallit

Tässäpä kuva parista viimeisimmästä neulomastani koiran villapaidasta. Valitettavasti valokuvamallit voisivat olla hieman pirteämmän näköisiä. Minkäs teet, kun herätät toiset kesken unien sohvalta.

Näitä paitoja tuli aikoinaan kilkuteltua sarjatuotantona rotuyhdistykselle myyntiin, mutta viime vuosina olen neulonut paitoja enää omille kasvateilleni ja tutuilleni. Nämä kaksi paitaa ovat kuitenkin myynnissä, kun lähipiiristä ei löytynyt tarvitsijoita. Hinta neuleelle on 20€, joka sisältää postikulut.

Kummassakin paidassa on korkea poolokaulus, jonka saa rullattua kätevästi koiran korvien päälle, kun pakkanen yltyy korkeaksi. Neule on 1o 1n joustinta, joten se muotoutuu mukavasti kantajansa päälle. Tummemmassa paidassa selän pituus n. 28cm ja vaaleassa 31cm. Selän mitta ei sisällä kauluksen mittaa. Paidan koko on sellainen, että se sopii keskikokoisen bostonin lisäksi myös parsonille, borderterrierille, kääpiösnautserille jne.Neule on lämmintä villasekoitetta ja konepestävä 40 asteessa, lankana on Novitan Seitsemän Veljestä.

1 kommentti:

  1. Tyylikkäämmät koirat joita vähään aikaan olen nähny. Pitääpä laittaa tämä idea oman korvan taakse tulevaisuuteen.

    VastaaPoista