Tietoja minusta

Aloitteleva kotirouva on 38-vuotias äitiyslomalainen. Kotonani häärää 05/13 syntynyt esikoinen Murunen, 03/15 syntynyt kuopus Tirpana, Darling Husband sekä kaksi nelijalkaista lasta. Blogini painopiste on ollut käsityö- ja askartelujutuissa, viime aikoina pääasiassa ompeluaiheissa.

keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Isänpäiväkortit

Askartelut jatkuivat tänään isänpäiväteemalla. Ohjelmassa oli korttien askartelu. En ole juuri harrastanut paperiaskartelua, joten ei näistä mitään kädentaitojen malliesimerkkejä tullut. Ehkä ajavat kuitenkin asiansa.

Hahmottelin ensiksi kuviot kuviollisen skräppipaperin nurjalle puolelle lyijykynällä. Sitten leikkasin kuviot irti saksilla. Huomasin leikatessa, että etenkin tuossa keinukuvassa sorruin ihan samaan mokaan kuin grafiikantöissä: liikaa yksityiskohtia. Leikatessa olikin siis pakko pelkistää kovasti. Lopuksi vaan liimaa väliin ja kortit kasaan. Aika helppo ja nopea askartelu tällä kertaa. Jotenkin tuntuu, että helppo ja nopea on mulle sopivin juttu tällä hetkellä - ei ainakaan jää niin helposti kesken...


Tarvikkeet:
- valmiita korttipohjia
- skräppäyspaperia
- lyijykynä
- hyvät sakset
- paperiliimaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti