Tietoja minusta

Aloitteleva kotirouva on 38-vuotias äitiyslomalainen. Kotonani häärää 05/13 syntynyt esikoinen Murunen, 03/15 syntynyt kuopus Tirpana, Darling Husband sekä kaksi nelijalkaista lasta. Blogini painopiste on ollut käsityö- ja askartelujutuissa, viime aikoina pääasiassa ompeluaiheissa.

perjantai 10. tammikuuta 2014

Lankalaihis

Löysin pari päivää sitten Näppituntuma-blogin Lankalaihishaasteen. Koska olen lankaholisti ja hamsteriluonteinen, tähän on pakko osallistua! Vielä en ole uskaltanut punnita kaikkia lankavarastojani, koska niitä on paljon ja monessa paikassa. Viime vuonna myin ison kasan lankojani kirppiksellä, mutta varastoa riittää edelleen... Tavoitteeni on kuluttaa tämän vuoden aikana 2 kg lankoja ja olla hankkimatta uusia (tai jos hankin uusia, niin sitten joudun käyttämään sen verran enemmän). Tavoite on kova, koska tarkoitukseni on palata töihin jossain vaiheessa vuoden aikana ja se tietää vähemmän aikaa käsitöille.

Tavoite ja tämänhetkinen toteuma näkyvät blogini oikeassa ylälaidassa. Ensimmäiset 95g kuluivat kirjoneulesukkiin, jotka esittelin edellisessä postauksessani. Onko sinullakin tapana hamstrata lankoja alennusmyynnistä niinkuin Sulo Vilen? Mikset sinäkin lähtisi mukaan Lankalaihikselle?

2 kommenttia:

  1. Jonkinnäköisen lankalaihiksen aloitin minäkin tämän vuoden alussa. Yhden kerän seiska veikkaa olen joutunut ostamaan, mutta valmiiksi olen saanut miesten sukat (45-46), naisten sukat (38-39) ja lapaset itselle. Valmiita töitä en saa punnittua luotettavasti meidän vaa'alla, mutta olisihan se aika mielenkiintoista punnita nyt kaapista löytyvät langat ja sitten loppu vuodesta tehdä sama uudestaan...
    Tähän saakka olen ostanut lankoja suunnitteilla oleviin projekteihin, alennuksesta ja välillä ihan vaan kivan värin takia. Tänä vuonna välttelen lankojen ostamista, mutta jos joku työ jää kesken kun oikeaa lankaa ei ole, niin sitten ostan.
    Kiva blogi sinulla! Pitää tulla uudestaankin lueskelemaan!

    VastaaPoista
  2. Minulla on ollut tapana ostaa lankoja paljon alennusmyynneistä sen perusteella, että kivalta näyttää. Harvoin on ollut tiedossa joku tietty malli johon olen langat hankkinut. Sen vuoksi niitä on kertynyt jo liiankin kanssa. Tällä hetkellä on yksi isompi työ puikoilla, joka laihduttaa lankavarastoja mukavasti, sitten kun valmistuu. Kiva, kun kävit kommentoimassa!

    VastaaPoista