Tietoja minusta

Aloitteleva kotirouva on 38-vuotias äitiyslomalainen. Kotonani häärää 05/13 syntynyt esikoinen Murunen, 03/15 syntynyt kuopus Tirpana, Darling Husband sekä kaksi nelijalkaista lasta. Blogini painopiste on ollut käsityö- ja askartelujutuissa, viime aikoina pääasiassa ompeluaiheissa.

torstai 23. tammikuuta 2014

P*skarteluhaaste #217

Pahoittelut blogihiljaisuudesta! Teimme Murusen kanssa ekskursion Lappiin viime viikolla ja en ehtinyt missään vaiheessa päivittämään blogiani, vaikka asiaakin olisi ollut. Lapissa oli kylmää ja lämmintä samanaikaisesti :-) kylmyys oli lähinnä ulkoilmassa, viikon korkein lämpötila taisi olla -16 ja alimmillaan oltiin siellä jossain kolmenkympin tuolla puolella. Lämpöä taas saimme rakkaiden sukulaisten tapaamisesta, perinneherkuista ja tietysti Napapiiriltä Joulupukin pajasta. Käsitöitäkin ehdin tekemään, niistä kirjoittelen myöhemmin isommasti.

Vaan varsinaiseen postauksen asiaan, viikon Paskarteluhaasteena oli tällä kertaa bingo. Valitsin bingorivin pinkki-harmaa-vihreä ja tällaista sain aikaan:


Onhan nämä mun korttiräpellykset aivan noloja verrattuna noihin muihin paskartelijoihin. No, jospa se reenaamalla - tai sitten ei...

2 kommenttia: