Tietoja minusta

Aloitteleva kotirouva on 38-vuotias äitiyslomalainen. Kotonani häärää 05/13 syntynyt esikoinen Murunen, 03/15 syntynyt kuopus Tirpana, Darling Husband sekä kaksi nelijalkaista lasta. Blogini painopiste on ollut käsityö- ja askartelujutuissa, viime aikoina pääasiassa ompeluaiheissa.

perjantai 2. tammikuuta 2015

Joululahjaompeluita osa 1

Huoh, onkin vierähtänyt aivan liian pitkä aika edellisestä blogipäivityksestä. Käsitöitä ja ompeluita on kuitenkin valmistunut tasaiseen tahtiin koko vuoden ajan. Tai ainakin silloin, kun olen töiltä ja arjen pyörittämiseltä ehtinyt... Pukinkonttiin ehdin ommella kasan puettavaa sekä lapselle että aviomiehelle - tässä ensimmäinen satsi esittelyssä: pitkähihainen t-paita ja lökäpöksyt Noshin luomukankaista.

Paita on ommeltu Ottobren peruspaidan kaavalla. Koska kirsikkakangasta löytyi juuri sen verran, että en olisi saanut siitä pitkiä hihoja tehtyä, päätin tehdä kaksoishihat, joissa pidempi osa on yksiväristä limenvihreää trikoota. Housujen kaava on niin ikään Ottobresta, mallin nimi on Kuperkeikka. Housuista lyhensin lahkeen pituutta ja ompelin lahkeensuihin resorit mallissa olleiden kuminauhojen sijaan. Housun lahkeensuuresori on samaa limenvihreää kuin paidassakin. Vähän reilunkokoinen setistä tuli, mutta Murunen kasvaa niin nopeasti, että asu on pian sopiva.

Kaikki kankaat ovat Nosh Organicsilta. Olen todella mieltynyt heidän kankaidensa hyvään laatuun ja ommeltavuuteen. Lapsikin viihtyy pehmeissä puuvilloissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti