Tietoja minusta

Aloitteleva kotirouva on 38-vuotias äitiyslomalainen. Kotonani häärää 05/13 syntynyt esikoinen Murunen, 03/15 syntynyt kuopus Tirpana, Darling Husband sekä kaksi nelijalkaista lasta. Blogini painopiste on ollut käsityö- ja askartelujutuissa, viime aikoina pääasiassa ompeluaiheissa.

maanantai 26. tammikuuta 2015

Uusi yritys murheenkryynimekosta

Varmaan ainakin osa lukijoistani muistaa murheenkryynimekon. Tuskailin kyseisen mekon muotolaskosten ja päärmeiden kanssa taannoin oikein kunnolla! Malli kuitenkin on osoittautunut käytössä Muruselle todella mieluiseksi, joten päätin tehdä uuden mekon samalla kaavalla päiväkodin joulujuhliin.


Kankaaksi valitsin tällä kertaa Lillestoffin Bloombird-trikoon. Edellinen mekko oli ommeltu interlock-trikoosta, joka oli ehkä turhan pehmeää niihin muotolaskoksiin. Singletrikoo kuitenkin osoittautui riittävän napakaksi laskoksiin.


Kaava on Lime Lemon -mekko Ottobresta 1/2014, koko 86cm. Mainittakoon, että se aiempi mekkokin koossa 74cm on edelleen käytössä - ei enää mekkona vaan tunikana. Eli pitkäikäisestä vaatteesta on kyse.

1 kommentti:

  1. Tuo on myös meidän lempparimekko, tosin vaati tältä melko aloittelevalta ompelijalta vähän treeniä, että sai onnistumaan. :)

    VastaaPoista