Tietoja minusta

Aloitteleva kotirouva on 38-vuotias äitiyslomalainen. Kotonani häärää 05/13 syntynyt esikoinen Murunen, 03/15 syntynyt kuopus Tirpana, Darling Husband sekä kaksi nelijalkaista lasta. Blogini painopiste on ollut käsityö- ja askartelujutuissa, viime aikoina pääasiassa ompeluaiheissa.

lauantai 24. tammikuuta 2015

Prinsessoja ja pinkkiä värimaailmaa

Näistä ompeluista on jo jonkin verran aikaa, mutta esittelen ne siitä huolimatta. Molemmat onnistuivat mielestäni aika mukavasti.


Huomasin jossain vaiheessa loppusyksystä, että Murunen oli venähtänyt pituutta niin, että suurin osa vaatekaapin sisällöstä oli jäänyt hihoistaan lyhyiksi. Niinpä tilanne piti korjata ompelemalla uutta tilalle. Lopputuloksena oli kaksi samalla kaavalla ommeltua tunikaa, tosin eivät tunikat ihan samanlaiset ole. Kettutunikaan päätin tehdä savupiippukauluksen ja pidennetyt hiharesorit antamaan ilmettä.Tällä kertaa valitsin tunikan kaavan vähän vanhemmasta Ottobresta, muistaakseni vuodelta 2007 tai 2008. Enkä tietenkään huomannut mitata kaavaa ennen kankaiden leikkuuta. Malli osoittautuikin tosi leveäksi, kuten kuulemma noissa vanhemmissa Ottobre-lehdissä usein on. Niinpä alkuperäinen ajatus ja lopputulos poikkesivat jonkin verran toisistaan. Murunen kuitenkin tykästyi molempiin, ilmeisesti väljä malli tuntuu kivalta päällä.

Prinsessatunikan kangas on löytö Facebookin Kangashamstereista ja kettutunikan pinkit trikoot ovat molemmat Noshilta, raitaresori Käpyseltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti