Tietoja minusta

Aloitteleva kotirouva on 38-vuotias äitiyslomalainen. Kotonani häärää 05/13 syntynyt esikoinen Murunen, 03/15 syntynyt kuopus Tirpana, Darling Husband sekä kaksi nelijalkaista lasta. Blogini painopiste on ollut käsityö- ja askartelujutuissa, viime aikoina pääasiassa ompeluaiheissa.

perjantai 27. helmikuuta 2015

Isojen tyttöjen sänky

Murusen uhmaikään on liittynyt olennaisesti taistelu nukkumaanmenoa vastaan. Niinpä päätimme jo jokin aika sitten siirtää lapsen nukkumaan pinnasängystä juniorisänkyyn eli "isojen tyttöjen sänkyyn". Pinnasänky joka tapauksessa saa aika pian uuden käyttäjän. Uusi sänky on ollut Muruselle sen verran kiva ja jännä juttu, että nukkumaanmeno on helpottunut aiemmista iltaraivareista huomattavasti. Nyt sänkyyn mennään mielellään ja siellä on myös kiva leikkiä päiväunien jälkeen.


Uusi sänky toki tarvitsi kunnon päiväpeitteen ja koska silmiini sattui taannoin ihana keltainen puudelipuuvilla Viljamin puodista, päätin ommella peitteen itse. Murunen toki valitsi itse kankaan, mutta vaihtoehtoja, joista valita, annoin ainoastaan kaksi - muuten meillä ei olisi vieläkään päiväpeittoa. Peitteen toisella puolella on luonnonvalkoinen tikkivanu. Kokoa peitolla on n. 150x200cm, joten se menee vielä pitkään Murusen sängyn päällä.


Lokoisa uninurkkaus kaipaa tietysti myös kasan pehmoisia tyynyjä. Vihreä ja ruudullinen keltainen tyyny ovat ostettuja, mutta pitkulaisen keltaisen kukkatyynynpäällisen ompelin itse. Kangas on vanhaa Tampellan lakanapuuvillaa. Päälliseen ompelin vetoketjun, jotta se on helppo ottaa tarvittaessa pesuun. Ihme kyllä, ompelukoneeni ei tällä kertaa kiukkuillut vetoketjun kanssa.

3 kommenttia:

 1. Onpas soma päiväpeitto (: Ja tsemppiä noihin iltapuuhiin! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis :-) tuo kuosi on kyllä ihana, vaikkakin siinä on lapsen mielestä orava ja miehen mielestä kaksi siiliä eikä mikään puudeli!

   Poista
 2. Kiva, että uusi sänky toi helpotusta iltoihin! Niin kävi meilläkin, kun poika siirtyi pois pinniksestä :) Soma peitto, keltainen on ihanan raikas!

  VastaaPoista