Tietoja minusta

Aloitteleva kotirouva on 38-vuotias äitiyslomalainen. Kotonani häärää 05/13 syntynyt esikoinen Murunen, 03/15 syntynyt kuopus Tirpana, Darling Husband sekä kaksi nelijalkaista lasta. Blogini painopiste on ollut käsityö- ja askartelujutuissa, viime aikoina pääasiassa ompeluaiheissa.

sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

25 lumihiutaletta BH23/31

Kirjoittelin jo aiemmin kuinka innostuin virkkaamaan lumihiutaleita. Nyt hiutaleita on valmistunut 25 kappaletta, jonka määrän arvelin riittävän Murusen huoneeseen verhoksi. Näyttäisi kuitenkin siltä, että vielä pitää virkata saman verran lisää. Aika olematon verho tällä määrällä tulee, vaikken toki kovin peittävää verhoa suunnitellutkaan tekeväni. Hommaa on siis vielä.

Hiutaleet syntyvät mukavan nopeasti, joten niitä on kiva virkata vaikkapa telkkarin ääressä. Olympialaisten aikaan hiutaleita tuli suorastaan liukuhihnalta. En ole mikään penkkiurheilija, mutta olympialaisten aikaan saatan urheilulähetyksiä seurata ellei parempaa tekemistä ole. Kirjan piirroskuvat kustakin hiutaleesta ovat hyvät, mutta sanallisissa ohjeissa on paljon pikkuvirheitä. Tarkkana saa siis olla ja tarkistaa kuvasta, onko sanallinen ohje tosiaan oikein. Itsekin jouduin muutaman kerran purkamaan, kun en malttanut verrata ohjetta ja kuvaa keskenään. Joka tapauksessa, olen edelleen tosi tykästynyt tähän kirjaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti