Tietoja minusta

Aloitteleva kotirouva on 38-vuotias äitiyslomalainen. Kotonani häärää 05/13 syntynyt esikoinen Murunen, 03/15 syntynyt kuopus Tirpana, Darling Husband sekä kaksi nelijalkaista lasta. Blogini painopiste on ollut käsityö- ja askartelujutuissa, viime aikoina pääasiassa ompeluaiheissa.

lauantai 1. maaliskuuta 2014

Käykö kenellekään toiselle koskaan näin? BH01/31


Tässä kuvassa ovat viimeisimmät ostokseni, 9 metriä -luit ihan oikein!- joustofroteeta metsolan nettikaupan ystävämyynnistä. Tarkoitus oli hankkia kankaat Muruselle hupparia ja housuja varten, mutta tämä kasa on kyllä liioittelua. Metsolassa siis oli niin ihania kankaita, että minulta karkasi niin sanotusti mopo rotkoon - vai johtuikohan tämä siitä, että en ole saanut ostaa lankoja aikoihin? Mene ja tiedä, joka tapauksessa meillä ommellaan nyt jokin aika froteekankaisia pitovaatteita. Hupparin ja siihen mätsäävät housut taidan tehdä noista ruskeista kankaista. Ehkä itselle sitten jotain kivaa keltaraitaisesta?

Ai niin, olen tämän kuukauden mukana Silmukan saalistajan ideoimassa bloggaajan haasteessa, josta lisätietoa täällä. Tarkoitus on siis blogata joka päivä kuukauden ajan, tervetuloa seuraamaan haasteen etenemistä!


2 kommenttia:

  1. Kauniita kankaita! :) Kiva ensimmäinen postaus haasteeseen! :)

    VastaaPoista
  2. Ehkä juuri kankaiden kanssa ei ole käynyt noin, mutta muiden käsityötarvikkeiden kanssa kyllä! =D Mutta ihania kankaita olet löytänyt!

    VastaaPoista