Tietoja minusta

Aloitteleva kotirouva on 38-vuotias äitiyslomalainen. Kotonani häärää 05/13 syntynyt esikoinen Murunen, 03/15 syntynyt kuopus Tirpana, Darling Husband sekä kaksi nelijalkaista lasta. Blogini painopiste on ollut käsityö- ja askartelujutuissa, viime aikoina pääasiassa ompeluaiheissa.

perjantai 28. maaliskuuta 2014

Makuuhuoneen uusi ilme BH28/31

Tältä makuuhuoneemme näytti aiemmin. Marimekon Täysikuu-kangas sai nyt kuitenkin väistyä raikkaamman Lumimarjan tieltä. Pidän kovasti turkoosin ja oranssin yhdistelmästä, mutta nämä verhot ovat olleet meillä jo nelisen vuotta makuuhuoneessa, joten kaipasin jotain muutosta.

Tässä on makuuhuone uusien verhojen ja tyynyjen jälkeen. Turkoosi ei siis poistunut kokonaan, se on vaan nyt vähän pienemmässä osassa kuin aiemmin. Herätysvalo ja kivituikut saivat lähteä hyllyltä ja siirsin hyllyllä olleen ystävältä lahjaksi saadun koirataulun vaihteeksi seinälle. Mietin hetken olisinko tuonut koboltinsinisten kivituikkujen sinivihreät kaverit hyllylle niiden tilalle, mutta totesin, että kesällä ei kynttilöitä polteta, joten pysykööt ainakin toistaiseksi poissa. 1 kommentti:

  1. Oi. Tuo lumimarja on minunkin suosikki Marimekon valikoimasta. Ihanan näköistä.

    VastaaPoista