Tietoja minusta

Aloitteleva kotirouva on 38-vuotias äitiyslomalainen. Kotonani häärää 05/13 syntynyt esikoinen Murunen, 03/15 syntynyt kuopus Tirpana, Darling Husband sekä kaksi nelijalkaista lasta. Blogini painopiste on ollut käsityö- ja askartelujutuissa, viime aikoina pääasiassa ompeluaiheissa.

keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Arvontaa pukkaa! BH19/31

Blogissani on nyt ylitetty viidentuhannen lukukerran rajapyykki, joten sen kunniaksi laitan arpajaiset pystyyn! Onni suosi minuakin hiljattain erään blogin arpajaisissa, joten on siis korkea aika laittaa hyvä kiertämään. Arpajaispalkinnoksi kaivelen lankavarastostani pari kerää voittajan väritoiveen mukaista lankaa. Mukaan tulee myös muuta kivaa, joka sitten löytyy yllätyksenä paketista. Hankin itse palkinnon, joten tässä ei ole kyse mainostamisesta. Arpajaisiin on aikaa osallistua maaliskuun loppuun saakka.

Voit osallistua arvontaan jättämällä kommentin tämän postauksen alle. Toivoisin kommenteissa palautetta blogistani, mikä on hyvää ja mitä voisi kehittää. Kommentoimalla saat yhden arvan. Toisen arvan saat linkittämällä blogiini ja kolmannen arvan, kun liityt lukijakseni. Muistathan kertoa monellako arvalla osallistut arvontaan ja minkävärisiä lankoja toivot palkinnoksi :-)


8 kommenttia:

 1. Heippa. Blogissasi eniten minua kiinnostava aihealue ovat lastenvaatteet, niitä ilolla seurailen ja otan inspiraatiota niistä ^_^ Postaustahtisi on myöskin hyvä. Kehitysehdotuksia niin ruokaohjeissa olisi mukava, jos olisi kuvakin ruuasta, itseäni ainakaan ei jostain syystä kuvattomat reseptit ikinä kiinnosta :D

  Kaksi arpaa kiitos. Lankojen väristä niin jotain pirteitä värejä, pinkkiä, turkoosia, violettia :) kaljukeiju@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Blogisi on kiva, mutta kaipailisin lisää kuvia, koska mielestäni kuvat on tosi tärkeitä blogissa. :D Varsinkin virkkaus ja neulontajutut kiinnostavat minua.
  Minut saa yllättä, en todellakaan ole nirso lankojen väristä vaan kaikki menee! :D Ja kolmella arvalla mukana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja heti perään komenttia, etten jostain syystä pystynyt nyt liittymään lukijaksi, mutta tulen yrittämään taas uudellen joku kerta, mutta jos en arvonnan loppuun mennessä ole lukijoissa, niin sitten olen kahdella arvalla mukana. :)

   Poista
 3. Yhdellä arvalla mukana tämän kivan ja monipuolisen blogin arvonnassa :)
  maija86@windowslive.com

  VastaaPoista
 4. Mukavaa, että blogisi on monipuolinen aiheiltaan. Jatka samaan malliin. Yhdellä arvalla mukaan. T. Piritta silimukointia-blogista

  VastaaPoista
 5. Pomppasin lukijaksi blogiisi. huomasin kommenttisi Pirittan silimukointia blogissa. Nyt hetken selattuani päätin jäädä pysyvästi. mukavasti erilaisia juttuja täällä.Erityisesti annan kiitosta ompeluksista ja neulomuksista. peeäs:upee se siun ruskea neuletakki.

  eli kaksi arpaa minulle ;)

  VastaaPoista
 6. Eksyin sivuillesi Silmukan saalistus -sivun kommenttisi kautta. Vielä en kerinnyt kunnolla tutustua sivuihisi, mutta tulen kyllä lukemaan kaikki postauksesi alusta alkaen. Käsityöt kiinnostaa aina. Arvontaan osallistun yhdellä arvalla, ja jos voitan saat valita värit itse :)
  T. Taina

  VastaaPoista
 7. Sinulla on mukavan monipuolinen blogi. Liityin just lukijaksi, eli kahdella arvalla mukana. :)

  VastaaPoista