Tietoja minusta

Aloitteleva kotirouva on 38-vuotias äitiyslomalainen. Kotonani häärää 05/13 syntynyt esikoinen Murunen, 03/15 syntynyt kuopus Tirpana, Darling Husband sekä kaksi nelijalkaista lasta. Blogini painopiste on ollut käsityö- ja askartelujutuissa, viime aikoina pääasiassa ompeluaiheissa.

lauantai 22. maaliskuuta 2014

Nelijalkaiset perheenjäsenemme BH22/31

Perheeseemme kuuluu meidän ihmisten lisäksi kaksi nelijalkaista jäsentä, bostoninterrierit Pikku Nakki ja tyttärensä Sipulitee. Lyhyemmin Nakkeus ja Sippe. He ovat jo hieman iäkkäämpiä rouvia, mutta mieleltään hyvin pentumaisia. Vauhtia löytyy pääasiassa metsälenkeillä ja aamupaineissa, muuten he ovat kotioloissa varsin rauhallisia ja hiljaisia otuksia.

Sippe ja Nakkeus omassa nojatuolissaan. Valokuvaus ei ole heistä lainkaan hauskaa puuhaa.

Murusen syntymän myötä minulla on ollut todella vähän aikaa puuhasteluun koirieni kanssa. Siitä poden jatkuvaa huonoa omatuntoa. Lenkkikin tehdään pääsääntöisesti vaunujen kanssa, joten tyttöni eivät pääse enää päivittäin juoksemaan vapaana. Iltaisin Murusen nukkumaanmenon jälkeen koiratytöt kaivautuvat sohvalla tiiviisti kainalooni rapsutuksia kerjäämään. Se on meillä päivän yhteinen hellyyshetki. Vaikka mielenkiinnon painopiste on tällä hetkellä koiraharrastuksen sijaan arkisemmissa kotiasioissa, koirat ovat edelleen minulle todella tärkeitä ja rakkaita. En voisi kuvitella elämää koirattomana!

Sippe rakastaa Murusta. Ei mene päivääkään ilman koiranpusuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti