Tietoja minusta

Aloitteleva kotirouva on 38-vuotias äitiyslomalainen. Kotonani häärää 05/13 syntynyt esikoinen Murunen, 03/15 syntynyt kuopus Tirpana, Darling Husband sekä kaksi nelijalkaista lasta. Blogini painopiste on ollut käsityö- ja askartelujutuissa, viime aikoina pääasiassa ompeluaiheissa.

tiistai 18. maaliskuuta 2014

Pikkutytön kesämekko BH18/31


Tämä mekko syntyi tänään iltapäivällä ei niin kesäisissä tunnelmissa. Ulkona nimittäin sateli oikein suuria ihania lumihiutaleita. Mekko menee lahjaksi kummitytölleni, joka on hieman Murusta vanhempi. Toivottavasti mekolle on tulevana kesänä kovasti käyttöä!

Materiaalina on Metsolan joustofrotee, pään- ja kädenteillä pinkkiä resoria. Näin jälkikäteen ajatellen valkoinen resori olisi ehkä tehnyt raikkaamman ilmeen mekkoon. Olen kyllä tykästynyt tuohon kankaaseen. Sitä jäi vielä sen verran, että ehkäpä saan lopusta tehtyä jotain itsellenikin.

Kaava on omaa käsialaani. Mittoja katselin yläosaan vähän malliksi yhdestä Ottobren kaavasta. Kummityttö on sen verran Murusta isompi, etten uskaltanut käyttää Murusen mittoja apuna. Mekko on suurinpiirtein kokoa 92cm.

Tällä kertaa kone ei tehnyt kaksoisneulalla hyppytikkiäkään, eli se ongelma tosiaan taisi viimeksi olla ompelulangasta johtuva. Tiedänpä tämän vastaisuudessa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti