Tietoja minusta

Aloitteleva kotirouva on 38-vuotias äitiyslomalainen. Kotonani häärää 05/13 syntynyt esikoinen Murunen, 03/15 syntynyt kuopus Tirpana, Darling Husband sekä kaksi nelijalkaista lasta. Blogini painopiste on ollut käsityö- ja askartelujutuissa, viime aikoina pääasiassa ompeluaiheissa.

tiistai 25. maaliskuuta 2014

Viikonloppu keväässä BH25/31

Kotiuduimme eilen Murusen kanssa pidennetyltä viikonloppureissulta Barcelonasta. Kevät oli Espanjassa reilusti pidemmällä kuin täällä kotopuolessa, joten vietimme viikonlopun varsin hurmaavassa säässä ulkoilusta nauttien. Moni pitää näin pienen lapsen kanssa matkustamista rankkana, mutta ainakin Murusen kanssa matkaaminen oli tällä kertaa oikein mukavaa.

Barcelonassa on hyvin huomioitu esteetön liikkuminen, joten vaunujen kanssa pääsi lähes joka paikkaan. Joustavuutta matkustaminen toki vaatii, lapsen kanssa ei viitsi jonottaa turistikohteisiin kymmeniä minuutteja, ja pysähdyksiä syömään ja vaihtamaan vaippaa joutuu tekemään ehkä hieman useammin kuin aikuisten kesken.

Tämä oli ensimmäinen matkani Barcelonaan, mutta se tuskin jäi viimeiseksi. Barcelonassa on jotain samaa kuin Pariisissa, mutta rennommalla otteella. Pariisi on yksi suosikkikaupungeistani maailmalla ja Barcelona lisättiin nyt samalle listalle. Hintatasokin oli kohtuullinen. Lämmin tapas-ateria juomineen maksoi noin 15€ hengeltä ja kahvikupin sai alle kahden euron. Ruoka on hyvää ja annokset suuria. Etenkin kalaruoat ja äyriäiset ovat herkullisia.

Tässä muutamia matkakuvia viikonlopulta.

 Goottilaista kaupunginosaa

 Sagrada Familia -kirkko

 Churroja ja kuumaa suklaata

 Tuoreita katkarapuja suoraan grillistä

Tapas-lautanen: perunoita, simpukoita, kroketteja, sardiineja, kanaa, sieniä, tortillaa, paprikoita...

Iloinen turisti keinumassa
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti