Tietoja minusta

Aloitteleva kotirouva on 38-vuotias äitiyslomalainen. Kotonani häärää 05/13 syntynyt esikoinen Murunen, 03/15 syntynyt kuopus Tirpana, Darling Husband sekä kaksi nelijalkaista lasta. Blogini painopiste on ollut käsityö- ja askartelujutuissa, viime aikoina pääasiassa ompeluaiheissa.

keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Apilahousut BH05/31
Tänään sain alulle niiden yhdeksän joustofroteemetrin tuhoamisen, joista kirjoittelin muutama päivä sitten. Ompelin Muruselle uudet housut vihreästä apilakuosisesta kankaasta. Samalla pääsin testaamaan uutta saumuriani, joka itseasiassa ei ole enää kovin uusi. Hankin sen jo muutama kuukausi sitten, mutta enpä ole ehtinyt tekemään sillä vielä tätä ennen yhtään mitään.

Kaava on mukailtu Ottobre 1/2014 kääntöhousujen kaavasta. Lyhensin yläosaa ja lahkeita ja korvasin kuminauhakäänteet resoreilla. Koko 74 tuntuu olevan varsin reilu etenkin leveydeltään. No, onpahan kasvunvaraa. Housut olivat nopeat ja helpot tehdä, Murusen päiväunet (1,5 tuntia) riittivät juuri sopivasti. Aiemmin ompelin paljon vaatteita itselleni, mutta voin tunnustaa, että vuosiin en ole ommellut juurikaan sen haastavampia töitä kuin verhokäänteitä. Nyt kuitenkin lienee pakko taas alkaa ompelemaan enemmän, kun tuli hankittua ne kankaat ja on tuo saumurikin.

Tänään ilmassa on jo kevään tuntua, kun aurinko paistaa. Housukuvistakin tuli aika kivat, kun sai luonnonvaloa niihin. Toivottavasti meillä vähän flunssa hellittäisi, niin pääsisimme huomenna vauvateatteriin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti